Administratief thuiswerk

Administratief thuiswerk

Er zijn vele opties om administratief thuiswerk te doen. We noemen hier enkele voorbeelden:

  • Vouw werk

Mailings die de deur uit moeten, postzegels die geplakt moeten worden, brieven die in enveloppen moeten. Het is niet het moeilijkste werk, maar het gaat wel snel en gemakkelijk. Sommige bedrijven leveren ook doosjes die in elkaar gezet moeten worden

  • E-mail beantwoorden

E=mails beantwoorden voor bedrijven, wordt ook veel als administratief thuiswerk gedaan. Denk hierbij aan klachtenformulieren, vragenformulieren enzovoort. Vaak is hier een korte cursus voor nodig en u krijgt de nodige informatie om klanten te woord te staan. Na deze korte cursus kan u meteen thuis_werken.

  • Artikelen schrijven

Een ander onderdeel van administratief thuiswerk is het schrijven van artikelen. Artikelen kunt u schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen, dus er zit vast wel iets voor u bij. U schrijft deze artikelen voor bedrijven. Deze bedrijven willen consumenten graag informeren, of zij ontvangen geld via Google advertenties.

  • Erotisch administratief thuiswerk

U zou ervoor kunnen kiezen om pikante smsjes te gaan beantwoorden via uw computer. Dit werk wordt vooral veel ’s avonds en ’s nachts gedaan.

  • Call center werk

Meestal heeft u voor call center werk een vaste telefoon aansluiting nodig. Telefoontjes van bijvoorbeeld klanten worden naar u doorgeschakeld en u behandeld deze aan de hand van een administratieve planning. Deze krijgt u vaak toegestuurd voor het bedrijf waarvoor u werkt.

Nadelen administratief thuiswerk

De vraag is groter dan het aanbod, hierdoor kan het moeilijk zijn administratief thuiswerk te vinden. Wilt u het echter heel graag, dan is het een kwestie van goed zoeken en doorzetten.

Copyright 2018 betrouwbaarthuiswerk.info